Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Jenny - 14 mars 2010 23:07

Jaha, då har man blivit ett år äldre sen jag sist skrev. Huvva va tiden går, som tur är känner jag mig inte ett dugg äldre än för 12 år sen.

På tal om 12 år, idag är det 12 år sen jag träffade min älskade man!

Hade fest hemma på Önstavägen med kompisar och sen drog vi ner på stan.

Kom ihåg att vi var på övervåningen när Anders och hans 2 bröder kom intravandes. Anders med rakat huvud med en lång tåt i pannan som stod rakt ut och med en grön skjorta :-D

Jag "kände" hans lillebror litegranna och visste vem hans äldre bror var men Anders hade jag ingen koll på.

Han följde med hem och vi surrade resten av natten.

Vi träffades några ggr i veckan och surrade i timmar nästan varje kväll i 3 veckors tid innan det blev som det blev :D Jag var som en pirrig fjortis den kvällen. Jag vart ju kär på studs, han var mer tveksam eftersom han skulle ut på FN-tjänst.

Men nu sitter vi här med 3 goa ungar och en rätt skaplig hund.


Det har gått bättre och bättre på slutet här efter operation. För 2 veckor sen då var jag envis och hade bestämt mig för att börja jobba förra måndan, fick tyvärr inse att mitt huvud inte var i fas med min fysik så jag blev hemma den här veckan oxå.

KÄnner tyvärr fortfarande av operationen :(

Fattar inte varför och jag tror inte att jag kommer att ringa och fråga doktorn heller. Har jag burit på Wilda eller gjort lite extra på dagen så har jag så förbannat ont på kvällen men det är bara att bita ihop och gilla läget. Finns ju piller, bäd dom med mig i handväskan hela tiden ;D


Sportlovet blev inte som jag tänkt mig. Pojkarna skulle ha varit på fritids och Wilda på dagis så jag kunde utöva långa vårpromenader för att få upp lite ånga och styrka.

Wilda fick dock öroninflammation i måndags så Anders var hemma och for till doktorn me henne.

Tisdag var lillebror Jörgen här och barnvaktade, grabbarna gillar det. Då har dom nån att spela Mario Cart med.

Onsdag var Wilda på dagis, oj va hon tyckte det var KUL, hon hade nog saknat dagis.

Tyvärr var det inga barn på fritids på onsdan så då fick grabbarna vara hemma med mig.

HH64 hade vinteraktiviteter nere i klubbstugan så dit for vi.

Men jag måste säga att 3 timmar i friska luften tog totalt knäcken på mig!!!

Torsdag var det heller inga barn på fritids så då åkte jag och grabbarna till stan. Vi käkade lunch på Westerlunds vilket var mycket uppskattat.


Fredag var vi hemma allihopa.


Var såå jäkla duktig, fikade ingenting. När dom andra åt tårta åt jag grädde och bär.

Kollade faktiskt inte på Let´s Dance på fredan. Tycker det är lite sorgligt att Willy är kvar fortfarande. Visst han kämpar och kämpar, mer än de andra man han kommer aldrig att bli bra. Men han är rolig och har ett stort underhållnigsvärde, men det är ju en danstävling inte en humortävling.

Nä, trist för dom som verkligen har lärt sig att dansa. Kanske måste jag offra några kronor och rösta nästa vecka.


Måste ju berätta, igår, lördag så sov vi till 10! Jag vaknade före Wilda. Idag väckte hon oss 10.55 Shit, skulle ju på Wild Mango visning kl 12!


Wild Mango, ja, va ska jag säga? Så jäkla tuffa kläder, lite annorlunda. Skulle vilja ha massor!! Men han ju inte massor av stålar tyvärr.

Köpte en tröja till Wilda som hon valde själv och var sitt plagg till grabbarna till avslutningen. Får se om jag köper några byxor eller short därifrån senare i vår.

Blev inte så dyrt, har handlat betydligt mer från ME and I några gånger.


Nu är det ju så att jag har ju varit rökfri sen 1/2 så jag har ju sparat in en massa pengar på det, Anders har varit rökfri 3 veckor mindre än mig men han har ju oxå sparat pengar.

1/1 2010 gjorde jag en pakt med mig själv som jag lyckats hålla.

Ni som känner mig vet ju hur jag är när det gäller att handla kläder till mina barn. Dom har för mycket kläder i sina garderober, kan liksom inte ha allt tvättat för då ryms det inte. Så jag beslutade mig för att sluta handla. Ska bara handla det som behövs, punkt slut. Så sen dess har jag köpt varsin pyjamas till grabbarna, var sin sweatshirt och strumpor och kalsonger. Lite mer har det blivit till Wilda, men hon har vuxit ur alla sina tröjor och snart alla byxor så hon behöver. MEN jag har än bara köpt 5 nya tröjor, för att halvår sen hade jag nog köpt 10 på en gång.

Till mig har det heller inte handlats nåt nytt.

Så ni ser, jag skärper mig till MAX!


Har varit på banken förresten så nu inleds etapp 4 i vår husrenovering.

Har beställt komplettering till köket som ska byggas om litegranna samt nya bänkskivor så jag väntar bara på att dom ska komma hit och måtta lite.


I helgen har jag börjat tömma datarummet och tvrummet. Packat 4-5 kartonger, tagit ner tavlor och slängt två sopsäckar med skräp som legat i skåpen.

Nu filar vi på hur vi löser möblemanget. Vi har insett att vi nog behöver tömma båda rummen samtidigt när det ska börjas fräsas i golven.

Så pysselgrejerna ska bäras upp, likaså tv:n, får nog montera ner delar av soffan och ha en liten del uppe. Datorn ska vi sätta på den nya köksbänken som ska installeras, resten får väl åka ut i garaget om det finns nån plats.

Vill typ börja...igår!! Längtar som sjutton.


Näpp, ska nog hoppa i säng. Måste upp tidigt och få iväg grabbarna med bussen. Frågan är hur det ska gå 22,45 var både Wiktor och Wilda vakna. Wiktor har jag ingen aning om varför men Wilda SKA sova i sitt rum inatt. Hon har inte sovit på sitt rum sen jag vet inte när. Har insett att det inte funkar längre att ha henne i vårt rum. Jag satt med henne 1 timme ikväll och Anders 1 timme men hon vaknade och gick ut i hallen senare. Lillskruttan. Men, ja måste ju försöka....


Nä gonatt på er!

Ovido - Quiz & Flashcards