Alla inlägg under oktober 2009

Av Jenny - 6 oktober 2009 23:40

Efter maten idag var vi på kalas, min brorsdotter fyllde 9 år idag Skrattande Anders jobbade över så det var bara jag och barnen.


Blir svårare ju äldre de blir att hitta på presenter. KÖpte ett presentkort på LIndex så hon kan köpa vad hon vill. Finns ju både kläder, krimskrams och smink, bara att välja och vraka.


Gjorde även denna tavla åt henne;

  Istället för ett "vanligt" kort när hennes lillebror fyllde år så gjorde jag en stort grattiskort i A4 format. Åsa berättade senare att nu förväntade sig de övriga barnen det oxå på deras födelsedagar Förvånad Bara att fixa det då. Hade även en ram som funkade. JAg blev nöjd i alla fall. Lovisa blev oxå glad tror jag.


Gjorde en blombukett för första gången. I vanliga fall så klipper jag bort stjälkarna på rosorna och limmar fast dom bara men nu gjorde  jag en hel bukett. Dolde stjälkstumpen som blev kvar med små pappersblommor.

 


Imorgon börjar jag 9.00 med personalmöte, jobbar ett dygnspass Obestämd KÄnns sisådär, men vet att jag kommer att vara glad när jag kommer på jobbet i vilket fall. JObbar ju på ett sånt bra ställe med bra arbetskamrater och toppenvikarier. Sånt känns skönt.


Ska nog packa jobbarväskan nu, slipper jag stressa imorgon med alla barnen och mig själv.

Av Jenny - 6 oktober 2009 08:53

Ja, jag borde kunna klona mig!

Ibland kör allt ihop sig, allt är samtidigt och jag kan inte vara överallt, jobbigt!

Tycker jag far och flänger jämt och ständigt, helgerna är värst. Antingen jobbar jag på vanliga jobbet eller så är det loppisen och är det inte dom grejerna så är det något annat.

Anders han får jämt vara hemma med barnen. han kommer aldrig ifrån. Försöker ibland tjata iväg honom men nä, han är hemma. Igår var första gången på evigheter som han var borta en kväll men då var det bara för att hjälpa sin morbror. Jag får dåligt samvete!


Har lovat bort mig på två saker på fredag Obestämd Vet inte vem jag lovade först.

Det ena är ett klädparty, ett nytt märke med lite attityd, inte en massa gulligt, sånt gillar jag. Märket heter Wild Mango och jag vill jättegärna åka och kolla. Det andra är ett Rabdido-party med vin och kex, sånt är trevligt Skrattande men, men.

Är dessutom bjuden på ett Meandi-party, även det med vin och tillbehör Glad men det åker jag inte på det vet jag.


Det har varit mycke homeparty inbjudningar överhuvudtaget hela hösten, kläder i alla former, ljus, smycken och tupperware, kan ju inte springa på allt.

Tror oxå att jag har erbjudit mig att baka bullar till dopet på lördag.


LÖrdag skulle jag ha jobbat på loppisen men det blev dop istället. På söndag är jag bjuden på ljusparty men då ska vi eventuellt göra en utflykt med barnen, inte helt säker ännu.

Helgen därpå jobbar jag och helgen efter det är det Stockholm! Det skulle absolut finnas mer av helger, eller i alla fall 4-5 timmar mer på ett dygn.


Loppisen ja, kommer nog att hoppa av när oktober är slut. Jag hinner inte göra mina pass, mitt schema och allt annat kommer ivägen. Dessutom jobbar jag väldigt mycke i december så jag måste börja baka i november. Stressad? Nä, blir inte stressad Oskyldig blir bara upp i varv för att sen bli en trasa under några dagar. Livet är väl så här. Att jobba 90%, tre barn, hus och allt extra man tar på sig kan ibland bli för mycket, men det går, man får prioritera om lite. Jag prioriterar bort dammtorkning det går det med, ha,ha. Sen får man planera lite, det underlättar ibland.


Nä som jag sa i rubriken. Det skulle finnas fler Jennysar. En som är glad, lekfull och pedagogisk med barnen, en som kockar och bakar, en som städar, en som jobbar, en som åker runt på diverse partyn och extrajobb och sen jag själv som är en mjuk, snäll och trevlig fru och mamma. Låter väl bra?


Men jag klagar inte, man tar inte på sig mer än man orkar men det är jobbigt när allt sker samtidigt.


Nä, ska nog gå och piffa till mig. Tänker åka in till stan och köpa en present till min brorsdotter som fyller 9 år idag. Ska hämta upp Wilda på dagis, dom är i skogen och fotografera sig.

Kul med såna ideer, så slipper man fixa finkläder och hår, barnen får vara naturliga istället. Lätt hänt att man piffar barnen för mycket annars. Tror aldrig jag köpt nya kläder inför fotografering när jag tänker efter....


Nä, detta går inte, måste skynda!



Av Jenny - 5 oktober 2009 11:56

 

Ännu en hög med härligt "godis". Perfekt om jag skulle vinna så jag kan göra massor med fina julkort. Man kan vinna dom här hos Stämpelboden

Av Jenny - 5 oktober 2009 11:53

 

Allt detta  man kan vinna här hos Kristine!! Håller tummar och tår att just jag vinner Cool Det vore nårt rejält att sätta tändern i.....

Av Jenny - 2 oktober 2009 22:52

Lillprinsessan har bitit sig i tungan i eftermiddag Gråter Stog och grejade på en plastlåda och vips så tippade den och hon slog hakan i bordet! Fy fan va det blödde!!!


Jag tål ju inte blod, blir alldeles yr i huvet. Ringde mamma så nån annan vuxen kunde höra om jag svimma eller nåt....

Wilda grät mest från början, det gick över fort men det blödde bra mycket en stund. William kom in och blev alldeles hysterisk och tyckte vi skulle sätta på plåster. JO, visst Tungan ute


Men nog har hon ont allt. Sover oroligt, svårt att suga på nappen, tycker sååå synd om henne. JAG borde ju tagit bort lådan, vet ju hur det kan sluta, men tänkte jag så långt? Nä, så smart var ju inte jag Obestämd


Nä, jag ska nog gå en våning upp, ska krypa ner under täcket med henne.


JObbade natten och är rätt mör...Imorgon blir det loppisen igen.

Av Jenny - 1 oktober 2009 13:08

Har bråkat med min kamera idag :(

Jag har ju haft lillebror Görans systemkamera på lån sen i början av juni och knäppt sjukt mycke kort. Nu har han lånat tillbaka den :S så jag måste använda min lilla kompaktkamera.

Vi har samma pixel-tjofräs men korten går ändå inte att jämföra. Med hans kamera så kommer detaljer, färger ja allt kommer fram. Min kamera knäpper tråkiga, färglösa kort.


Jag har ett expert-kort, skulle kunna köpa mig en egen kamera...utan problem. Köp nu-betala sen...eller nåt. Låter väl bra...men nä behöver ju en bättre tv oxå. Ska ju glasa in altanen, ska till Stockholm i slutet av oktober, ullared i november..............


Får tjafsa med min skitkamera, den är ju betald i alla fall så.............


Nä här kommer bilder :D

 


Ett beställningskort. Suddade ut ansiktet för jag vet inte om jag får publicera annars, känner inte mamman liksom.


 

Enkelt kort utan krusiduller med papper köpta på tradera :-)


Utmanande mig själv igen, gjorde ett dragspelskort, ha,ha. Hittade en tutorial på nätet, den var inte så bra så lite fick jag trixa på egen hand.

 


Här är oxå ett rätt enkelt. Lånade Inga-Lills spell-binders i tisdags när jag där och pysslade. Åkte sen hem och skrev ut text på datorn och sen var det klart...........nästan

 

Av Jenny - 1 oktober 2009 12:59

Är inne i en period då mitt startsnöre inte fungerar eller så är det tändstiften som är slut. Jag kommer liksom inte igång, skulle ha bytt gardiner i köket. Ett fönster är bytt men inte det andra. KÄnde i morse att det inte gick idag heller, det var ju minusgrader. Tro om det kommer att bli putsat.....


Har ont i halsen och i en bihåla, kan var det som stör mig, vet inte.


Ska snart iväg och jobba i alla fall. Måste packa jobbväskan, har ju jourpass i natt. Måste även plocka ihop lite julgrejer och ta med på loppisen. Har gjort några nya julkort.


Igår vabbade jag halva dagen, sen fick jag sjuka mig själv.


Fick min medicin i tisdags, ska bli intressant att se hur det kommer att fungera. Idag vet jag inte om jag tagit mitt piller eller om jag råkade ta Williams insomningsmedicin..känner mig rätt konstig.


Nä ska nog gå och packa ihop nu.

Ovido - Quiz & Flashcards