Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Jenny - 2 februari 2010 07:42

Har sovit sådär inatt, sjukhussängar är ju inte hästens direkt.


Är riktigt, riktigt hungrig!! Är ju en frukostmänniska men får vackert lov att vänta till imorgon innan sånt kan intas.


Så nu ligger jag här, hungrig, huvudvärk och ryggont, bättre kunde det bli.


Sköterskan har nyss varit in med två nya festisar som jag ska dricka upp. Ska in i duschen sen för ny skrubbning med den magiska svampen. Ska visst raka mig oxå.

Sen är dom så snälla och sätter ett dropp på mig så jag slipper svälta ihjäl. Operationen blir liksom inte förens efter lunch.


Min supertrevliga rumskamrat har redan åkt iväg, tiden hade gått betydligt fortare med henne kvar. För oj va vi skrattar :D

Hon var lite smart, packade med sig snusdosan. Hittade ett bra gömställe för den i sängen som hon tipsade om. Hon har rutin på detta med operationer. Själv hade jag inte tänkt på det och hade inte vågat heller.


Är det nån gång jag är feg, tyst och tafatt så är det när jag själv vistas på sjukhus. Helt otroligt, min kampglöd finns inte. Dom skulle kunna lura i mig vad som helst och jag köper det. Protesterar inte, ifrågasätter inte utan lyder som en väluppfostrad lite hund. Vill inte vara till besvär utan finns mest.


Ni som känner mig tror mig nog inte, men så här är det :D


Funderar om jag inte är lite knäpp i huvet ändå. Sen jag fick William så är jag nog rätt anti mot ryggmärgsbedövning. PÅ nåt underligt sätt så har jag gått med på att ta en sån innan op, den ska fungera mot värken efter operationen. Man typ startar den inte förens op är klart. Shit, tänk om dom sätter den fel!??

Ska visst ha en kateter oxå :( BLÄ!!  iofs så slipper man ju vingla upp för att gå på toa.


Nä, ska dricka lite festis så jag kan gå och duscha nån gång.

Ovido - Quiz & Flashcards