Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Jenny - 10 februari 2010 22:35

Dagen idag har varit en bra sådan.


Dock kom jag på i morse att jag hade glömt sista sprutan som skulle tas igår. Tog den imorse istället, hoppas det inte gjorde nåt. Har varit jätteduktigt och faktiskt tagit sprutorna helt själv sen i torsdags, jag som e spruträdd!!


Tog bort plåstret igårkväll, ja, Anders fick hjälpa mig. Vågade inte själv. Har inte vågat titta på snittet heller bara kännt på det lite,lite. Det är långt   


Trodde att jag skulle vara fit for fight vid det här laget. Inbillade mig att jag nu skulle ha förmågan att vara ute på lite längre promenader. Trodde helt fel.

Det stramar och gör ont i själva snittet så jag kan inte gå upprätt vilket gör att jag får skitont i ryggen och i skuldrorna. Surt tycker jag.

Undviker vissa rörelser och kan varken bära eller lyfta tungt än, men snart kanske.


Wilda har varit hemma idag oxå, likaså Anders.

Wildisen och jag sov länge, orkade inte kliva upp, det fick Anders göra. Väckte Wilda halv tio för då behövde jag komma upp. MYS!


På förmiddan tänkte jag scrappa lite. Anders satt vid datorn och hantlangade mig och Wilda. Wilda skapade en jättefin tavla. Synd att min vrå är så liten, men det ska det bli ändring på!


Har "slarvat" ihop två LO´s. Dom gick fort och är inte så arbetade faktiskt. Men dom säger det jag vill ha sagt det är huvudsaken. Så blir det ibland, vissa tar flera, flera timmar andra går i ett nafs. Det är så länge sen jag gjorde en LO så då tar det tid att komma in i det igen.


Fick ett kort med posten idag. Blev alldeles tårögd och glad. Ett krya-på-dig kort av Inga-lill, det innehöll även små fina presenter i form av bling. I love!!

Jag blev som ett barn på julafton,löjligt glad, men det är väl så när man inte är så van vid att få presenter   


Sen har vi mest skrotat på, var ute en sväng när pojkarna kom hen från skolan. Dom ska ju samla piggepoäng nu fram till sportlovet. Skönt med solen, synd på kraften.


Knäppte mycke kort. Men blir inte så vän med kameran, får inte till ljuset bland annat. Måste nog läsa instruktionerna, blir för många missade kort på det här viset.

Knäppte ett kanonkort på Freja. Får se hur det blir när man kan se det i datorn, men väntar några dagar till tills jag knäppt fler.

Vi har ju världens tröttaste dator så man väntar in i det sista ibland för att tömma kameran.



Började prata lite renovering i eftermiddag. Vi satt för några veckor sen med Ikeas program homeplanner och skapade en funktionell hall med hjälp av köksskåp. Idag började vi spåna lite mera. Vi har golvvärme i köket, det lade vi in när vi byggde ut 2004. Redan då var tanken att golvvärme skulle läggas i resten av rummen på nedervåningen. Men det har inte blivit av.

Väggen där fördelaren sitter är fortfarande inte igenslagen, he,he.


Men nu har vi suttit och räknat på vad värme, golven och förvaringarna i hallen och datarummet kommer att kosta. Ihhh, kostar pengar   


Sen tillkommer det ju färg och tapeter. Måste göra iordning toan uppe oxå. Dit är rör och avlopp dragna men det finns ju inget golv så det är en del att göra där. Men en till toa måste vi bara ha, funkar inte längre med bara en.

Det svåra är nog att välja färger och tapeter. Jag vill helst måla, tycker det verkar lättare än att hålla på med en massa mönsterpassning. Jag vill ha ljust, helst vitt medans Anders vill ha lite färg. Svårt detta.

När vi köpte huset 2000 så valdes tapeterna på typ 20 minuter, gick toklätt och vi är fortfarande nöjda med dom vi har.


Våra renoveringsplaner sker nog inte förens framåt vårkanten, funkar inte nu att börja bryta värmen.


Har förresten fyndat lite här på slutet.


Vårt PS2 fick vi av Anders storebror för typ hundra år sen, måste ha varit i samband med att tvåan kom. Vi hade då ingen dvd så vi använde den som det. Me nu har ju grabbarna haft det i flera år att spela på. Men spelet är helt slut, Anders har lagat det några gånger men hoppet är nästan ute. Läser inte skivorna korrekt heller, nä konsollen är slut.


Så innan jag åkte på sjukhuset så vann jag ett nästan helt nytt PS2 slim på tradera med två originalkontroller, varav en oöppnad, två trådlösa oöppnade kontroller och fem spel, två oöppnade. Kostade 1200 kr med frakt. Har kollat blocket men där är dom dyra.


Grabbarna är glada för nu kommer dom igång snabbt med att spela. Men igår då den ena satt nere och den andre gick upp blev det livat. Vem vill sitta med det tröga spelet?? Ingen!

Ut på tradera igen och vips hade jag ropat in ett till för 460 kr. Så nu borde det bli lugnt i huset.


Tanken är väl att William kan ha det ena på sitt rum, han har ju en tv där som han tjänade ihop när han sålde jultidningar. Där kan han sitta med sina fränder och spela medans Wiktor han sitta i lekrummet med sina fränder.

Det gamla tar jag ner så jag kan sjunga när andan faller på.


Nä, ska nog gå in en sväng på farmville.com och gödsla hos grannarn nu.


Over and out!


Ovido - Quiz & Flashcards