Alla inlägg den 7 april 2009

Av Jenny - 7 april 2009 22:45

gör jag. Knappt jag hinner skriva en gång om dan och idag lyckas jag göra två små inlägg :-P

Varit på upptaktsmöte för fotbollen ikväll. Det är lite småsnårigt i år för HH64, det saknas  både ledare och barn i vissa grupper. I Wiktors lag kommer det att saknas en som har huvudansvaret, medhjälpare finns. Får se om någon amäler sig frivilligt. Jag hade säkert kunnat övertala Anders men eftersom vi jobbar skift båda två så funkar det inte praktiskt. Hoppas det löser sig för alla så alla som vill får spela fotboll.

Ringde SAS, Sollefteå Allmänna Simsällskap idag i alla fall. Så den 19:e ska William ner på badhuset och spana in lite. Han kommer att vara i medley-gruppen, den gruppen jobbar mest på att lära sig behärska alla simsätt. Träning en gång i veckan, söndag eftermiddag. Passar bra och bäst av allt är att William känner sig positivt inställd till detta och tagit beslutet att  inte spela nån fotboll i år. Sa faktiskt själv att han är bättrei vatten än på fotbollsplan. Han är klok min förstfödde.

Wilda håller igång så man blir matt av att bara se henne. Hon har så otroligt mycke energi den skitungen, fattar inte hur hon orkar. För hon sover inte särskilt mycke i förhållande till hur hon far fram.

Nä måste ner och inhallera, sitter uppe vid barnens dator och astman har blivit jävligt jobbig, mest på kvällarna. Tråkigt, har ju inte haft några större problem sista åren.

Sov gott!


Av Jenny - 7 april 2009 14:36

tippar än hit än dit. Ikväll är det upptaktsmöte angående kvartersfotbollen.

Wiktor ska vara med och spela det har han bestämt. William velar hit och dit, han vill vara med men känner också sina begränsningar och det i samband med sitt dåliga självförtroende så blir det vånda och svårt att bestämma sig. Han har kul på plan även om han har det jobbigt ibland men han kämpar på och har utvecklats jättemycket dessa år han har hunnit spela. Han har faktiskt en kanontränare också, han är suverän på att peppa barnen och är rättvis, alla får spela lika mycket.

Vi vet inte heller hur långt man ska pressa honom. Han har det lite jobbigare pga motoriken. Ska man peppa honom att spela och riskera att de andra ska börja klaga, sucka och stöna åt honom eller skippa alltihopa? Vi måste finna på något annat att erbjuda honom om han inte ska spela fotboll. Funderar på simning, Conny kom med den idén och det var en bra idé! Ska ringa på badhuset och kolla om det finns såna aktiviteter för hans åldersgrupp. Vatten är hans rätta element, där är han fri.

Ska ringa på en gång medans jag kommer ihåg.

Ovido - Quiz & Flashcards