Alla inlägg den 13 april 2009

Av Jenny - 13 april 2009 22:21

vid tangentbordet.

Har inte haft tid eller lust att sitta här och skriva, vet inte ens om det är någon som läser, ingen kommenterar nåt i alla fall!

Påskhelgen är nu över, nu väntar vi bara på att påsklovet ska vara över. Vi har ju en gosse i familjen som inte hanterar avbrott i rutinerna så bra. Så här är inga lov välkomna! Här bävar man tom för semestern :(

I fredagas jobbade jag till 11. Kom hem lagom till lunchen sen gick vi ut i vårsolen. En familjemedlem fick vi tvinga ut, när solen skiner så vill han inte vara ute, inte heller vid hårt regn (fast vem vill det)eller om det blåser. Han vill ha det lite muligt och disigt om han ska vara ute. Men hur som helst så kom vi ut. Fick frågan "får jag gå in nu" typ 150 ggr på 2 timmar. Men vi höll ut, påtade på här hemma, plockade bort skräp som töat fram, plockade fram lite leksaker, hackade is, städade bro och altan. Bäst av allt var nog att Anders och Wiktor skruvade ihop hammocken, det var riktigt nice att slå sig ner i den!

Kvällen ägnades åt film, såg Eden Lake, ruggig för det kan hända det som hände! Efteråt behövde vi lite humor så vi kollade på Jeff Dunham, Christmas Speciadvd. Jag skrattade så tårarna rann! Jeff och hans dockor är bara så jädrans bra!

Vi grejade med barnens påskägg som skulle hängas i äppelträdet samtidigtsom vi kollade på filmen, kom ju på så sent att vi var tvungen att fixa dom. Äggträdet

Något som är svårt med såna här traditioner är när barnen faktiskt tror! När ska man ta hål på bubblan om att påskharen inte finns? Ska man göra det innan kompisarna börjar retas? Och när gör dom det? Jag tycker det är lite "fint" med påskharar och tomtar :o)

Fick inga bra bilder på smaskande grabbar, dom var bara trötta och icke sugna på vare sig godis eller att posera.Wilda gjorde det desto bättre, hon mumsade i sig två påskägg fyllda med godis, fick ju ett av momma och moffa oxå!


På lördagen var det letning av ägg och det gick rätt fort! Sen var vi ute på gården i vårsolen, vädret har ju varit så kanon! På eftermiddan skulle vi till mamma och pappa för att äta middag. Slängde allt vad gi hette åt fanders och åt allt som fanns :o) Proppfull blev man och det blir man inte om man äter "rätt", mådde nästan dåligt... :-(

På kvällen orkade vi ingenting, slötittade på tv sen blev det sängen.

Söndag blev det junsele. Barnens kusin fyllde 6 år så det var kalas på g. Kom iväg sent men vi hade en härlig dag.


Idag var det jobbar dags igen. Full rulle hela dagen :oD

Imorgon börjar Anders jobba igen, eftermiddag :-( och jag och barnen är hemma och ska väl försöka oss på lite bus eller skoj.

Ovido - Quiz & Flashcards