Alla inlägg den 10 augusti 2009

Av Jenny - 10 augusti 2009 23:10

och funderar....Irriterar mig lite över att min tangent med bokstaven i är trög så in  i vassen, vad göra?


Har varit ledig i helgen. På lördag var vi in till stan en snabbis, skulle lämna av några kort och lite annat på loppisen. Såg inte ut som det hade sålts nåt från mitt bord. Fast jag hade ju mest bara skor, kläder och tupperware. Mycke porslin har dock gått. Skulle få grejer av min svärmor och hennes väninna, lite mer att pyssla med. Alltid har man nåt att göra.


Har fått beställning på ett kort igen. Kort till en som fyller 40 och gillar jakt och fiske, en riktig skogsmänniska. Svårt är det att hitta passande grejer att använda i kortet. Beställde lite från en sida, får ju hoppas att det kommer i tid då kortet ska vara klart på fredag senast kl 13. HAr jag börjat? Nä inte det, känner jag mig själv rätt så sitter jag på torsdag natt och scrappar så ögonen rinner. Nästan så att det går lättast då förutom alla missöden som kan uppstå.


Har jobbat idag, verkligen jobbat! Började 8 och slutade 16. 13,45 satte jag mig ner och tog en kopp te, då hade det varit fullt ös sen jag kom typ.  JObbar imorgon med, samma tid. 

Nästa vecka har jag semester igen, hade lyckats få endast ett arbetspass så då tog jag ledigt.

Får se om vi lyckas komma iväg en sväng till Näsåker, måste kolla en sväng hos tatueraren Mika. Anders ska ju tatuera sig, fick en massa presentkort när han fyllde 40. Vill oxå tatuera mig igen. Det är över 15 år sen jag gjorde mina två! Fy va det låter gammalt!!!

Jag vill ha nån typ av älva, lite tuffare, lite fantasy inspirerad sittandes bak nere i nackslutet. Sen lite annat runt omkring som jag inte tänker berätta om. Jag vill ha nån som är duktig på att rita och som har bra fantasi som kan måla upp en skiss. Gjorde en själv för ett tag sen men jag kan INTE rita men det blev en bild av hur jag skulle vilja ha det. Men det är bara att vänta och se vad som händer. Kanske  Mika har nåt förslag.


Idag släpptes förresten Me&I´s höstkollektion, fanns en hel del "vill ha". Måste följa trenden att köpa lika tröjor till alla pojkar i familjen och sen lika till mig och dottern. Grabbarna var lätt, fanns bara en grej till papporna än så länge. Men till mig och Wilda! Vad ska man välja.??


Nä nu ska jag surfa vidare i jakten på grejer som kan användas i mitt lilla kortprojekt.

Ovido - Quiz & Flashcards