Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av Jenny - 15 augusti 2009 23:53

Idag blev det bokat och klart! Tågbiljetter, hotell och arenabiljetter är bokat ch betalt :o) Barnen vet inget och ska inget veta än på ett tag. Har man ett barn som har dålig koll på tid så får det vänta med information. Annars blir det utbrott ett par ggr i veckan för att vi aldrig far och för att vi missar alltihop ;-D


Jag och mamma ska åka tåg till Stockholm med William och Wiktor den 23/10 och bo på hotell, åker hem igen den 25/10. Däremellan ska vi shoppa, mysa, fika, äta och framför allt göra ett besök på Globen för att kolla på showen "Walking with dinosaurs" 

Ska bli himla häftigt :-D Och jag tror att båda grabbarna kommer att gilla detta äventyr. Tåg, hotell och dinosaurier! Kan det bli bättre??


Grabbarna sov hos momma fredagnatt. På dagen var dom till stan för lite shopping och utelunch. Jag jobbade....

Anders tyckte det var lite konstigt att vara hemma med bara Wilda, har aldrig hänr förut. Wilda tyckte nog det var lite konstigt även om hon hade mys med pappsen.


Slutade kl 9 idag, duschade och så på jobbet i väntan på att Anders skulle dyka upp. Vi åkte till Kramfors för ett besök på dollarstore, skulle köpa fiskespön. Metspöna var slut :-( Köpte dock en canvasduk för att prova på att scrappa på. Fick det tipset, hur det nu ska gå!? Har fått en beställning på en tavla som handlar om en grabb som idag mår super men som hade en minst sagt tuff start! Ett projekt som kan ligga och gro under en tid, ingen stress med den.


Stannade till på en loppis i Bollsta. Alla säljare hade inte kommit men några fanns där. Fyndade ett par kanonfina, knappt använda kavatskor till Wilda för 40 :- Inte illa. Passar dom inte så finns ju tradera :-D


Åkte in till svärmor på vägen hem. Hade fått lite grejer av henne för att sälja på loppisen. Åkte dit och packade upp dom grejerna och fick mitt kuvert med pengar för förra veckan. 1056:- Inte illa för gamla prylar man inte vill ha, ha,ha.


Drog järnet till Rådom där Wilda skulle få i sig lite lunch med grabbarna och Felix.


Martin och Björn, mina yngsta bröder hade fått en ide om att trixa lite med skotern. Tanken var att dom skulle ut på sjön och köra, tokstollar. Dom har nog grejat hela dan och vi andra väntade och väntade....


Sen var skrället klart!

Jo men det ska nog gå.............eller?

Fan det gick!!

Här kan ni kolla hur långt han kom!


Sen var det bara till att få upp vraket :-D

Ja, ja lite kul måste man få ha ibland.


Vi gav upp tills slut och åkte faktiskt på Terassen och käka middag, mums.


Nu ikväll kom min mormor förbi med hennes sambo Mille. Dom är ute och smestrar med husbilen.


Nä nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig för att sova, arbetsdag imorgon. Tro va vi ska hitta på för bus då?

Ovido - Quiz & Flashcards