Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av Jenny - 26 augusti 2009 22:03

Är så jäkla trött!!!!

Tycker det varit mycke med jobbet och allt här hemma.

Jag hinner varva ner på tok för mycket när jag är ledig många dagar, sen stressar jag sönder mig.

Har ont i huvet, har haft sen i måndags, mår tokilla och har värk i en njure (tror jag det är) til och från. Som om inte det var nog så har jag vandrande tandvärk. Det bultar och värker men det vandrar mellan olika tänder.


Igår var jag kvar 4 timmar längre på jobbet. Hämtade barnen för att plocka vinbär. Hann inte plocka mer än 3 liter, vill ha mycke mer!! Men när ska jag hinna?? Vill plocka in mera blåbär oxå, de jag plockat in har jag bakat av och allt är redan uppätet. Är en sån som tycker det är så tråkigt att det finns så mycket bär som jag inte hinner ta reda på. Svartvinbärsjuice är bara sååå gott och blåbärskaka älskar barnen.


På kvällen skulle Wiktor ha fotbollsmatch men jag kände att jag bara inte orkade åka iväg med en trött Wilda och en William som bara är anti.


Jobba dagen idag, en bra dag tills jag börja kolla det förbaskade time-care. Men nu har jag det på hyllan, ska inte tänka nå mer timecare på en och halv månad!!! Punkt slut.

Varit barnvakt ikväll, eller rättare sagt Anders var barnvakt för busungen gillar inte mig . Jo, han gillar mig men gillar Anders bättre :D


Har ledig dag imorgon men dåska jag jobba på loppisen. Hoppas på mycke folk, det är ju löning.

Fredag ska jag till Ramsele för att låna lite tårtgrejer eftersom jag nog tagit mig vatten över huvet! Äh, det blir en utmaning, får se hur det går, det kanske kommer en bild om jag lyckas. KOmmer nog en om jag misslyckas oxå.

Ska göra en tårta med dumlefluff och det är ju lätt. Men önskan är att det ska vara en brunt lock med löv och ekollon, hmmm. Tårtskulptris är jag inte men gillar pyssel och utmaningar, vad kan gå fel :D


Nä jag tror jag går och sover....eller inte...har lagt mig före 24 en gång sen i april. Borde nog sova mer än jag gör, ligger väl på ett snitt på 6 timmar/natt.

Natten som var, var inte kul. Wilda vakande 23,30 och höll sen igång varje timme till kl 4. Blä!!!


Äh, struntar i detta nu! Ha´de

Ovido - Quiz & Flashcards