Alla inlägg den 4 februari 2011

Av Jenny - 4 februari 2011 08:19

I onsdags låg ju jag däckad. Anders ringde i vanlig ordning innan han slutade för att kolla om han behövde handla något. Något yrvaken svarade jag att det inte behövdes.

Igår var det ingen som handlade heller.


Det blir lätt kaos om inte vissa saker finns hemma. Har ju en som vill ha allt på sitt lilla vis, inga stora ändringar får ske. När det gäller frukost och kvällsfika så MÅSTE det vara som det alltid är, bara avsaknad av salami ställer till bekymmer.


Igår kväll konstaterade vi att det var slut på bröd, vi hade lingonrova och rostbröd, fast inte vitt rostbröd utan den grova varianten. Gråt och tandagnisslan! Men yoghurt fanns och tills slut var det ok.

Imorse var det lite värre, alla åt yogurt igår kväll så den var slut imorse.

Inget mjukt bröd, då kan man inte dricka oboy, ingen yoghurt vad sjutton skulle han äta!!?? Var vi fattiglappar eller!!??

Men på nåt sätt så lyckades jag övertyga honom om att fil och flingor fungerade och faktiskt, han accepterade det efter lite gnäll.

Sen var det det här med frukt. Har ALLTID ett par kg frukt hemma. Båda pojkarna har dock slutat ta med sig frukt på skolan, jag frågar varje morgon men får ett nej till svar.

Imorse fanns det två apelsiner, ett rött äpple med lite skrynkligt skal och två bananer med bruna prickar.

Så säger BÅDA två att dom ska ha frukt med sig idag. Det är så man kan hålla sig för skratt. Ett äpple och en morot fick följa med dom.


Idag ska jag dock handla.

Ovido - Quiz & Flashcards