Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Jenny - 12 mars 2009 22:36

Imorse väcktes jag av Anders och pojkarna, dom kom sjungandes med blommor och blader. Tog ett tag innan jag fattade nåt ;-)

Skickade iväg pojkarna på skolan sen gjorde jag och Wilda oss klara. Hon skulle på dagis och jag skulle hämta William för att åka på bup. Uträttade lite ärenden efter bup-besöket då jag ändå tagit ledigt för William idag. Hem och fika innan det var dags att hämta Wilda.

På eftermiddan rassla det till och hela huset var fullt :-D Lätt hänt när man har en massa syskon med respektiv...men det känns skönt att ha en massa bröder!

Fixade ihop middag rätt snabb innan nästa omgång kom för att fira, Wilda ville inte ha nån mat, har varit lite kinkig i eftermiddag, fikade knappt nåt heller. Men vid middagsbordet fick vi veta varför..hon kräktes! Min lilla Wilda har magsjuka! Blä, urs och tvi. Det är jobbigt att kaskadkräkas.... Har fortsatt att kräkas nu under kvällen men nu sover hon och jag hoppas att det inte blir nåt mer. 

Mina föräldrar och bröder är minsann inte rädda för baciller utan dom har farit in och ut ändå. Hade faktiskt 4 av 6 bröder här samtidigt ikväll, inte ofta det händer.

Var ju och tränade igår, fick faktiskt inte så mkt träningsvärk, känns mest frampå och vid amrhålorna....intressant, hade hoppats på lite träningsvärk i magen, men kanske mina pilates-pass framför tv:n hjälpt lite.....även om det inte är utfört alltför ofta.....

Nä nu ids jag inte skriva nåt mer, jag ska nog lägga mig.

Ovido - Quiz & Flashcards