Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Jenny - 31 mars 2009 22:33

Det gick bra till slut med eeg som gjordes idag. Framåt halv tio var han rejält trött, trodde inte det skulle bli så. Men han var på ett uselt humör men det förvånade mig inte :P

Kom ner på fyslab strax före tio och fick komma in på rummet ganska omgående och trots att William då var väldigt trött så protesterades det hel vilt. Sköterskan gjorde ett bra jobb men nog sjutton var hon less, det kunde hon inte dölja. William blir extremt jobbig i såna här situationen, bara man tar i honom så skriker han för full hals att det gör ont. Han sparkar och tumlar runt så det gäller att ha tålamod som bara den. Anders var med så vi kunde turas om att peppa och berömma honom. Somnade faktiskt, kors i taket! När han på slutet var tvungen att väckas föratt göra snabbandning och kolla på en blinkande lampa så blev det liv i luckan igen. Så sista registreringen blev nog inte så bra ;-P När alla elektroder var bortkopplade och kletet borttorkat så var William på ett strålande humör som om inget hade hänt. Han är sig lik. Han har varit trött och lite ofokuserad hela dagen så han protesterade inte ens när det var dags för läggning halv åtta. Somnade nog ganska omgående trots alla tupplurar under dagen. Nu får vi vänta 1-2 veckor på resultatet.

Trine och Conny med lilla Anna tittade in på eftermiddan. Kom upp från skövde igår kväll och ska vara här hela veckan. Ska tillbringa helgen tillsammans med dom i paradiset Polycarpus.

Förhoppningsvis blir det fint väder, pulkaåkning,bastu, god mat och gott vin. Har vi tur kanske vi kan pimpla oxå, ja fiska alltså ;-D Får se om Anders andra bror med familj oxå dyker upp. Anders föräldrar kommer nog en sväng skulle jag tro. Ska bli mysigt.

EEG

Av Jenny - 31 mars 2009 09:09

Sitter nu på sjukhuset med William och Anders. William ska ner på fyslab och göra ett EEG då man vill se om han har någon form av epileptiska kramper. Har varit här sedan 8.00, undersökningen ska göras kl 10.00.  Han skulle premedicineras för att lättare kunna vara lugn och ligga still. Jag kan då säga att så här långt fungerar det inte :o) Han är piggare än vanligt, men det är ju inte mitt problem. Ska gå in till killarna igen men kunde inte hålla mig när jag fick syn  på en dator :P

Ovido - Quiz & Flashcards