Alla inlägg den 9 juni 2009

Av Jenny - 9 juni 2009 07:43

är nog rätt ord att beskriva mig igår.

Skulle skriva inatt men datorn ville sova den lilla latmasken!


Igår blev det mest bara sång och mys med Wilda, vi gjorde inget alls på förmiddan. Gick dock ut efter mellis ch påtade på. 

Har haft en jättefin buske med liljor på gården tidigare men den mejades ner av en traktor när vi byggde ut för några år sedan. Har sett i år och ifjol att den försöker tränga sig upp men väldigt spritt och klent så den försvinner i gräset typ. Igår beslöt jag mig för att försöka gräva upp lökarna för plantering på annat ställe. Shit va dom låg djupt ner! Grävde och grävde och jorden på vår gård är stenhård och full med sten. Men jag tror att jag har lyckats rädda dom, men det blir ingen blomning i år.

Var ute ända till 17 så igår blev middan sen, vilket är ovanligt i detta hus!


Fick en smsfråga, skulle inte Wiktor på match? Eh nä tyckte väl jag, han spelar ju alltid på tisdagar. Men det var match igår så den missade vi totalt :o(

Drog iväg för att städa på Kulla, det var ju vår städdag. Mötte T på väg dit och jag funderade väl lite vad han gjorde där just då, hade dom jobbat över eller? Kommer in på Kulla och det är redan städat och fint där! Kollar städschemat, jag var en vecka tidig *skakar på huvet*

Jag har för mycket i huvet eller så är det som så att jag dränerat huvet alldeles, vet inte vilket.


19.45 fick jag för mig att jag skulle baka bullar! Varför får jag så konstiga ideer och varför kan inte min man säga att det är bättre att tex baka muffins?? Behöver en bromskloss ibland! 

När jag ska plocka fram grejer så har jag inte allt jag behöver, men bullar SKA jag baka. Fick åka till svägerskan och till mamma för att låna ihop till bullbaket :o)

Halv tio satt degen på jäsning.  Sprang då till pysselbordet. Tänkte ta med en å-bort-present idag och asken var ju så förbenat tråkig så jag ville göra en egen. Sagt och gjort, vecklade ut lådan och locket och gjorde mallar. Sen blev det utbakning av bullar, inga formar hade jag så Anders fick jag skicka till mamma igen för att hämta ett gäng.


Förstår inte mig inte på detta med bullbak, ena gången får jag miljoner bullar för att som denna gång få ihop två plåtar!!?? Inte blev dom fina heller, en plåt färgade jag pärlsockret med blå karamellfärg, det var ingen lysande ide för dom ser inte goda ut! När allt var undanröjt så var det dags att fortsätta knåpa på asken.

Hade mätt och donat och tyckte att det skulle stämma. Naturligtvis så stämde det inte, locket blev förbaskat tight! Ja,ja asken ska ju bara öppnas det är ju innehållet som är viktigt. Blev i alla fall finare än det som var från början. Kommer en bild senare


Barnen ska på Risön idag! Stackars barn, det är ju kallt ute! Har packat ner både frotterockarna och handdukar, bullar och festis PAstasallad får dom från köket. Skulle tro att Wiktor kommer att bada, är dock osäker på William, han kommer att tycka det är för kallt och istället sitta och smaska bullar! Jag är inte det minsta avis!


Är det någon som vet om det blir någon sommar i år? Är en helg med värme det enda vi får?? Det känns som så, det är ju ruggigt kallt! Det är ju juni månad då ska det vara varmt och skönt... Vill ju fixa poolen och få värme så ungarna kan bada och mysa i värmen. 


Nä nu är Wilda duracellkanin vaken, bäst att gå upp till henne.

Ovido - Quiz & Flashcards