Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Jenny - 15 juni 2009 14:51

Har typ jobbat hela tiden sen i torsdags, känner mig en aning mör :o)

Så härligt att hämta barnen nu när jag kom från stan. Kom ju inte från jobbet förens 11,20, typiskt. Det blev en snabblunch med Anders på valvet så min mage känns fortfarande proppfull av vårrullar!


Har fått ett mail, känner mig dum! Förlåt! Det var jättekul att komma men med min sinnesstämning var det kanske fel tillfälle och alla var inte som jag beskrev ;-) (En liten skitgrej och allt blir skit, det är typ så jag känner)Och huvudpersonerna, ni vet vilka ni var är supermysiga, tro inget annat! Skriver här för min mail fungerar inte att skicka från, orkar ine ta itu med det.


Jag använder mig av min blogg för att ventilera allt och inget. Mina känslor går mkt upp och ner sen vi fick beskedet om Willemannen, tål inte mkt motgångar och tål inget som är negativt. Skriver som jag känner för stunden även om jag inte tänker speciellt mkt på hur andra uppfattar det jag skriver. Positiva saker är positiva så kort stund innan allt det mörka och tråkiga tar över. Ledsen som jag sårar någon men jag har inte denna blogg för att andra utan för mig själv. Jag har många vänner men jag har ingen jag känner att jag kan prata med om ALLT, som förstår...... Därför har jag min blogg inte för att tillfredsställa andra.

Kanske får skaffa mig en anonym blogg oxå där jag kan beskriva exakt precis hur jag känner! 


Tar nog en paus nu..........


Ovido - Quiz & Flashcards