Alla inlägg under mars 2009

Av Jenny - 14 mars 2009 00:54

Ja, nu är det mitt i natten :o) Kvällen gick ju väldans fort, dagen var lång så in i vassen.

Wilda hade en lugn natt, men imorse var det som om det var nåt på gång igen, grät och skrek, hostade och torkade sig i munnen med en handduk men det kom som tur var ingenting. Men hon mår inte bra....grinig och kinkig och vill vara nära hela tiden något vi inte är vana vid. Hon är nästan alltid glad och aldrig särskilt kramig av sig heller, ganska mysigt att hon faktiskt inte är sig själv trots kinkigheten. La sig vid 10 och sov till halv ett, hon var het slut, halv fem ville hon sova igen och sov då en timme. Sen har hon varit pigg och busig. Dock ingen aptit men det kan man ju förstå....


Anders kom hem från jobbet lagom till Let´s dance började, Wilda dansa och klappa händerna, grabbarna spela Lego Star Wars och var inte speciellt intresserade av att kolla. Annars brukar vi alltid ha "fredagsmys" om jag inte jobbar.

Fixade film till dom istället som dom kunde kolla på, brukar göra så på helgerna. Wiktor ligger på madrass inne hos William och kollar på film, kvällens film blev SnowBuddies. Dom tyckte den var bra så dom ser nog den imorgon kväll oxå om jag inte fixar fram en annan. Är dom snälla kanske dom kan få se Star Wars episod 4 som dom tjatat om sen dom såg 3:an.

Efter Let´s Dance blev det film för mig och Anders, "Rallybrudarna". Den var bättre än jag trodde faktiskt. Imorgon blir det nog "Australia" efter melodispektaklet.

Just ja. Vi har haft vinlotteri på jobbet idag. 10 stycken var med denna gång, B var lottdragare. Hon var sååå duktig :-P Jag vann första vinsten!! 5 flaskor med vin, inte illa. Kunde inte vänta till efter helgen så min gulliga svägerska E svängde förbi på mitt jobb och hämtade dom innan hon for hem. Så ikväll har vi druckit ett rött, DRICKBART (he,he) vin, "Two Oceans! hette det. Jag har svårt för röda viner men tränar eftersom det är "bättre"  gi än vitt. Skam den som ger sig, nu har jag nog 3-4 st röda jag klarar att dricka.

Nä bäst att nanna kudden, det är en dag imorgon oxå....Wilda har ju blivit morgonpigg den lilla rackarungen.....

Av Jenny - 12 mars 2009 22:36

Imorse väcktes jag av Anders och pojkarna, dom kom sjungandes med blommor och blader. Tog ett tag innan jag fattade nåt ;-)

Skickade iväg pojkarna på skolan sen gjorde jag och Wilda oss klara. Hon skulle på dagis och jag skulle hämta William för att åka på bup. Uträttade lite ärenden efter bup-besöket då jag ändå tagit ledigt för William idag. Hem och fika innan det var dags att hämta Wilda.

På eftermiddan rassla det till och hela huset var fullt :-D Lätt hänt när man har en massa syskon med respektiv...men det känns skönt att ha en massa bröder!

Fixade ihop middag rätt snabb innan nästa omgång kom för att fira, Wilda ville inte ha nån mat, har varit lite kinkig i eftermiddag, fikade knappt nåt heller. Men vid middagsbordet fick vi veta varför..hon kräktes! Min lilla Wilda har magsjuka! Blä, urs och tvi. Det är jobbigt att kaskadkräkas.... Har fortsatt att kräkas nu under kvällen men nu sover hon och jag hoppas att det inte blir nåt mer. 

Mina föräldrar och bröder är minsann inte rädda för baciller utan dom har farit in och ut ändå. Hade faktiskt 4 av 6 bröder här samtidigt ikväll, inte ofta det händer.

Var ju och tränade igår, fick faktiskt inte så mkt träningsvärk, känns mest frampå och vid amrhålorna....intressant, hade hoppats på lite träningsvärk i magen, men kanske mina pilates-pass framför tv:n hjälpt lite.....även om det inte är utfört alltför ofta.....

Nä nu ids jag inte skriva nåt mer, jag ska nog lägga mig.

Av Jenny - 11 mars 2009 22:22

Go kväll, go kväll :o)

Har jobbat idag, personalmöte och lite annat. 

Tog en friskvårdstimme idag, följde B och G på niphälsan för att träna lite. Ovant men skönt...tror jag ser fram emot nästa gång...hoppas det blir på måndag innan jobbet. Måste ju komma på rätt spår igen. Blev otroligt mycket slarv med min gi-kost under och efter fjällhelgen. Så idag var det bara att börja om på noll och toppa med lite träning som sagt. Har gett mig den på att jag SKA gå ner de sista 8 kilona oxå. Sen 28/5 -08 har jag tappat drygt 20 kg men har stått stilla länge nu :( Slarvar ofta.........


Efter arbetspasset passa jag på att åka in på sun vision för att sola innan hemfärden, stå-solariet var upptaget så jag prova ett tradiotionellt solarium. Varmt och skönt men för kort tid....hade bara lösa pengar till 12 minuter. Iofs bra då jag har lätt att få eksem i solarier. Men nu har jag gett mig den på att försöka få lite färg på mig....har inte allt för lätt för det.


Anders går omkring och påtar på, dammsugar och plockar...Jag fyller ju år imorgon..vill inte bli äldre, tycker det är jobbigt. Har bara bakat bullar att bjuda på, får väl fixa köpebröd imorgon när jag ska in till stan. "Stora W" ska träffa psykologen igen.


Nä får sluta här, det går inte att sitta vid datorn med linser, blir torr och det irriterar. Sov gott.

Av Jenny - 10 mars 2009 23:28

Jaha, då har man skaffat sig en blogg då, får se hur detta kommer att utveckla sig. Antingen kommer jag att skriva förtioelva gånger varje dag eller så blir det typ 2-3 ggr i veckan ;-)

Det händer ju inte särskilt mycket i ens liv som är värt att berätta. Men så är inte min tanke bakom detta heller. Jag ser det som en dagbok som jag kan backa tillbaka till, fundera över oc som kan hjälpa mig att komma ihåg saker. Och framför allt hoppas jag att jag kan använda bloggen som ett ställe att samla saker på om mina barn, roliga saker dom säger, framgångar och annat smått och gott.


Natten till idag jobbade jag, gick av 9 imorse och for raka spåret ner på Hullsta gård för nån information om något nytt datasystem vi ska inom kommunen samt om emailen vi alla nu fått. Det var inte bra presenterat, krångligt och hoppigt och dom som hade frågor fick inte många svar. För mig som är van dataanvändare var det ingen fara men jag funderar ju över hur det ska gå för de som inte är så vana, förstog nån nånting om vad han pratade om egentligen.....

Va upp på remsle för att handla litegrann....enligt kvittot blev det mycket! Tittade på mina varor och sen på kassörskan, tittade på mina varor igen, det gjorde även kassörskan som faktiskt tyckte att det lät lite dyrt för de saker jag handlat, 675 kr eller nåt blev det. Hon kollade på kassaskärmen....39 st risgrynsgröt! Det fixade hon bort och slog ut kassan. Summan nu blev 457 kr, hmm, fortfarande lite saftigt tyckte jag och hon höll med...tittade på mitt kvitto innan jag fick det...jo 9:an på kassapparaten ligger för nära gånger-knappen vilket hade resulterat i 49 st jäst! Ska du koka nånting eller ska du bara baka sa hon med ett skratt.

Åkte hem och gjorde bulldeg..slappade lite under jäsningen..skönt. Bakade kanlebullar som jag skulle muta grabbarna med när dom kom hem. När jag ändå slabbade er halva köket gjorde jag även semmelbullar så  idag var jag världens bästa mamma minsann. Grabbarna mumsade i sig ne hel tallrik full med bullar medans jag for och hämtade lilltjejen på dagis men inte hade dom fått nog. Så ikväll efter barngympan har en av dom smaskat i sig en semla oxå efter en tallrik fil och en macka. Han är inne i en ätaperiod äldsta gossen men det är välkommet!


Nä nu har jag gjort mitt första blogginlägg, nu tänker jag spela lite spel på zylom innan det är dags att nanna kudden.


Ovido - Quiz & Flashcards