Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Jenny - 12 maj 2009 12:47

Jisses, klockan är bara förmiddag än och jag skulle kunna skriva en roman :o) Kul med såna dagar oxå ibland.

Busat och lekt med Wilda på förmiddan, gosfian! Körde henne på dagis på förmiddan sen åkte jag direkt till elljusspåret i Helgum. Gick så lätt! Blev själv förvånad. Fort gick det oxå, tyckte när jag kom fram till vägen som går tillbaka att det gått för lätt så jag tog ett varv till! Det är så skönt att gå där, mjukt underlag och det går upp och ner så det blir lite intervall-träning nästan. Hade tankat mobilen med bra låtar som jag lagt upp så det ska passa rundan. Jag vet ju nu efter hur lång tid ungefär som jag blir trött och när jag har piggare stunder så nu kommer rätt musik vid rätt tillfälle, skitbra!!


Igår satt jag och funderade lite på bup och skolavslutning. Det har ju blivit sagt att allt skulle vara klart nu i vår, men det går trögt, jag har ju inte haft några större förhoppningar om  jag ska vara ärlig.

Funderade på om jag skulle ringa och kolla vad som händer. Men idag ringde vår kontaktperson på bup. Det är som vanligt, när det ska ske något så ska allt ske på en gång :o) Vi ska göra en familjeintervju den 22/5, det är något nytt sätt man använder sig av när man utreder asperger bla. Den 27/5 kommer en psykolog hit från Kramfors som ska göra ett Eidos-test med William och sen den 5/6 skulle det vara möte med skola, hab och bup. Vi får se om dom lyckas stuva om så vi får en tid på morronen för vi ska ju åka till Stockholm den dagen. Det rör på sig men det har jag sagt förr oxå..... och ändå har vi inte kommit längre än så här.

Fick kort från Photobox idag. Tror inte jag köper fler paket därifrån i alla fall. Det var inga bra kort!Dom blir bättre som jag skriver ut på min egen skrivare. En stor besvikelse :o(

Fick kläder från laredoute, det var roligare. Måste ju ha lite sommarbyxor, dom jag hade ifjol är på tok för stora. KÖpte ett par svarta eller par kamoflauge knickers, rätt snygga men jag måste prova dom lite mer så jag känner att dom verkligen är sköna. Nä ska skynda att göra lite nytta, ska iväg och jobba!


Over and out!
Ovido - Quiz & Flashcards